آشپزباشی- ایران کوهستانی
ابتدا پوست لیمو، آب لیمو و سیر را در كاسهی مناسبی با هم مخلوط كنید.
بعد سینههای مرغ را در آن بخوابانید. روی كاسه را بپوشانید و آنرا بهمدت 3 ساعت یا یك شب در یخچال قرار دهید.
سپس تكههای مرغ را داخل آبكش بریزید. آنگاه با هولهی كاغذی آشپزخانه، خوب آنها را خشك كنید. مرغها را در مخلوط آرد و ادویهها بغلتانید.
روغن را در تابهی بزرگی بریزید و روی اجاق داغ كنید و تكههای مرغ را در آن سرخ نمائید.
اكنون آنها را از تابه خارج كنید و روی سینی فر قرار دهید و سینی را درون فر (تاون) داغ، به مدت 15 دقیقه و یا تا زمانی كه مرغ كاملاً مغزپخت شود، بگذارید.
اینك مرغ را با سس لیمو و زیتون مصرف كنید.
روش تهیهی سس لیمو و زیتون
لیموها را از طول نصفكنید. سپس آنها را برشهای نازك بزنید. روغن را در تابهی مناسبی گرم كنید.
سیر را تفت دهید. آنگاه برشهای لیمو، زیتون، گوجهفرنگی، سركه و ریحان را بیفزائید و آرام هم بزنید تا گرم شود.
سپس آنرا همراه غذا میل نمائید.