آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سیر و مرغ را در آن تفت دهید.
سپس، آب مرغ، ریحان و خردل را اضافه كنید، در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید. حالا خامه، پیازچه، مخلوط آرد ذرت و آب را بیفزائید، هم بزنید و صبر كنید تا بجوشد و غلیظ شود.
اینك برای پذیرائی، مرغ و كوكوی سیبزمینی را در ظرف مناسبی بكشید.
روش تهیه كوكوی سیبزمینی: سیبزمینی را همراه با تخممرغ، آرد، جعفری و فلفل، در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس، یكچهارم از مایه را بردارید و در روغن داغ پهن كنید و رویش را صاف نمائید.
حالا، صبر كنید تا كوكو بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید. اكنون، كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغنش گرفته شود.
به همین ترتیب، باقیمانده مایه كوكوی سیبزمینی را سرخ كنید.