Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

كوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردل

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع  1قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

فیله‌ مرغ  4 عدد

 

آب مرغ  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

ریحان تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

خردل  2 قاشق چایخوری

 

خامه  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پیازچه‌ خردكرده  3 ساقه

 

آرد ذرت  1 قاشق چایخوری

 

آب  2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ كوكوی سیب‌زمینی

 

سیب‌زمینی پوست گرفته و رنده‌كرده  600 گرم ( 2 عدد درشت)

 

تخم‌مرغ همزده  1 عدد

 

آرد  1 قاشق سوپخوری

 

جعفری تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

فلفل  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر و مرغ را در آن تفت دهید.

سپس، آب مرغ، ریحان و خردل را اضافه كنید، در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید. حالا خامه، پیازچه، مخلوط آرد ذرت و آب را بیفزائید، هم بزنید و صبر كنید تا بجوشد و غلیظ شود.

 اینك برای پذیرائی، مرغ و كوكوی سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بكشید.

روش تهیه‌ كوكوی سیب‌زمینی: سیب‌زمینی‌ را همراه با تخم‌مرغ، آرد، جعفری و فلفل، در كاسه‌ مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس، یك‌چهارم از مایه را بردارید و در روغن داغ پهن كنید و رویش را صاف نمائید.

حالا، صبر كنید تا كوكو بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید. اكنون، كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغنش گرفته شود.

به همین ترتیب، باقیمانده‌ مایه‌ كوكوی سیب‌زمینی را سرخ كنید.

 

برچسب ها: آشپزي مللانواع غذاآموزش آشپزيكوكوی سیب‌زمینی با مرغ و سس خردلانواع كوكوكوكوكوكوي سيب زميني تعداد بازديد: 2115 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است