Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

كباب بره

كباب بره

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

دنده گوسفندی با راسته (شیشلیك گوسفندی) 12 قطعه

 

برگ تازه رزماری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

نمك گرانول (به اندازه دانه شكر) 2 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه نیمكوب 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

دنده‌های گوسفند را روی تخته گوشت قرار دهید و دو طرف آن‌ها نمك و فلفل بپاشید. پس از 15 دقیقه، روی آن‌ها روغن زیتون بمالید و برگ رزماری بپاشید. سپس آن‌ها را در ظرف در داری بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه‌دارید تا مزه‌‌دار شود. حالا تابه چدنی را چرب و داغ كنید و قطعات دنده را در تابه برشته كنید.

همچنین، می‌توانید قطعات دنده را روی آتش كباب كنید. سپس كباب را در دیس مناسبی بچینید و  با سس دلخواهتان میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکبابكباب برهآشپزباشیهومن سلیمیروش تهیه كباب برهمواد لازم كباب برهتهیه كباب برهکباب با بره تعداد بازديد: 1236 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است