گروه آشپزی
آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید.
آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
سپس خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر بیندازید.
اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و كف خمیر را چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند! حالا قالب را در سینی بگذارید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك نان پخته را با مواد میانی پر كنید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید، حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و 15 دقیقه دیگر كیش را بپزید.
روش تهیه مایه میانی: براكلی و گل كلم را در آب جوش و نمك بجوشانید تا قدری نرم شوند و بعد در صافی بریزید. آنگاه بلوچیز و خامه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا پنیر آب شود. سپس گلكلم، براكلی و مخلوط پنیر و خامه را با همراه نمك و فلفل در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.