Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

سیب زمینی قالبی با جعفری

سیب زمینی قالبی با جعفری

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

سیب‌زمینی پوست گرفته و حلقه‌ای خرد كرده 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

 

جعفری خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ظرف مناسب و نسوزی را به ابعاد 10 × 23 سانتیمتر با كمی كره چرب كنید و یك ردیف سیب‌زمینی در آن بچینید و قدری نمك و فلفل بپاشید.

حالا باقیمانده‌ی كره را مكعبی خرد كنید و روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید و اندكی پنیر و جعفری رویش بپاشید.

به همین ترتیب همه‌ی مواد را در ظرف بچینید و روی مواد را با سیب‌زمینی بپوشانید.

سپس روی سیب‌زمینی‌ها كره بمالید و نمك و فلفل بپاشید.

اینك شیر را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و خوراك را به مدت تقریبی 45 - 60 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد یا تا زمانیكه سیب‌زمینی طلائی‌رنگ شود، بپزید.

حالا آن را در ظرف مناسبی برگردانید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیسیب زمینی قالبی با جعفریسیب زمینی قالبیپنیر موزارلا تعداد بازديد: 1621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است