تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
ظرف مناسب و نسوزی را به ابعاد 10 × 23 سانتیمتر با كمی كره چرب كنید و یك ردیف سیبزمینی در آن بچینید و قدری نمك و فلفل بپاشید.
حالا باقیماندهی كره را مكعبی خرد كنید و روی سیبزمینیها قرار دهید و اندكی پنیر و جعفری رویش بپاشید.
به همین ترتیب همهی مواد را در ظرف بچینید و روی مواد را با سیبزمینی بپوشانید.
سپس روی سیبزمینیها كره بمالید و نمك و فلفل بپاشید.
اینك شیر را روی سیبزمینیها بریزید و خوراك را به مدت تقریبی 45 - 60 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد یا تا زمانیكه سیبزمینی طلائیرنگ شود، بپزید.
حالا آن را در ظرف مناسبی برگردانید و با جعفری بیارائید.