آشپزباشی- مرضیه مرشدی
پیاز را با گوشت، تخممرغ و جعفری مخلوط كنید.
نمك، فلفل و زیره را هم به آن بیفزائید و خوب ورز دهید.
حالا آرد سوخاری را بیفزائید و مایه كوفته را خوب مخلوط سازید.
سپس از مایه كوفته، هر بار به اندازه یك پرتقال بردارید و به صورت كاسه كوچكی در آورید و روی سینی چربكرده فر بگذارید، طوری كه داخل آنها گود باشد.
اكنون سینی را، در فر گرمشده با دمای 170درجهسانتیگراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا كوفتهها مغز پخت شوند.
حالا سیبزمینی پخته را همراه با كره و شیر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا نرم شود.
كمی هم نمك و فلفل بزنید و داخل كوفتهها را با این پوره پر كنید، رویش پنیر بریزید و دوباره در فر بگذارید تا پنیر طلائی رنگ شود.
شما میتوانید در منزل آرد سوخاری تهیه كنید، به این ترتیب كه 50 گرم خردهنان كه بهتر است از نان تست و یا نان سفید باشد را همراه با 2 قاشق سوپخوری جعفری خشك، 1 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چایخوری پودر سیر و كمی نمك و فلفل درون كاسه دستگاه غذاساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید و صبر كنید تا خرده نانها كامل پوره شود و با مواد دیگر مخلوط شود. آردسوخاری را میتوانید در شیشه درداری در یخچال به مدت طولانی نگهداری نمائید.