آشپزباشی- انسیه حافظی
ابتدا برنج را 20 دقیقه بخیسانید. آنگاه در قابلمه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن، تفت دهید. سپس آب مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج، كشیده شود حالا به مدت 30 دقیقه، آن را دم كنید.
سپس در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و فلفل دلمهای را در آن، تفت دهید. بعد فلفل دلمهای را از تابه درآورید. قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
اینك ژامبون، ذرت، نخودفرنگی و فلفل دلمهای را درون تابه بریزید و قدری تفت دهید. اكنون برنج و مواد فراهم كرده را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.