Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:17

سوفلۀ راتاتوی

سوفلۀ راتاتوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى 2-4 نفر

پیاز ریز خرد کرده 150 گرم

کره 50 گرم

سیر له کرده 1 حبه

زردچوبه  به میزان لازم

بادمجان 300 گرم

کدو 300 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده  100 گرم

رب گوجه 1 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

سس سفید سه‌چهارم پیمانه

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

پنیر موزارلا رنده کرده 150 گرم

سفیده تخم‌مرغ 4 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را در کره تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه سیر را به همراه زردچوبه بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا بادمجان و کدو را افزوده و تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و نمک را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید.

اینک سس سفید را روی حرارت گرم کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را یکی یکی اضافه کرده و پیوسته هم بزنید.

حالا سس را از روی حرارت برداشته با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید، پنیر را نیز اضافه نمائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا پوک و سبک شود و به آرامی با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و در کاسه‌های سوفله‌خوری بریزید.

اکنون سوفله را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت30-40 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع سوفلهآشپزباشیکیان رنجبرسوفله و گراتنغذای فرانسویسوفله راتاتوی تعداد بازديد: 1045 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است