آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را در کره تفت دهید تا طلایی شود. آنگاه سیر را به همراه زردچوبه بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا بادمجان و کدو را افزوده و تفت دهید. سپس فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید.
اینک سس سفید را روی حرارت گرم کنید و زردههای تخممرغ را یکی یکی اضافه کرده و پیوسته هم بزنید.
حالا سس را از روی حرارت برداشته با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید، پنیر را نیز اضافه نمائید.
سپس سفیده تخممرغها را بزنید تا پوک و سبک شود و به آرامی با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و در کاسههای سوفلهخوری بریزید.
اکنون سوفله را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت30-40 دقیقه بپزید.