آشپزباشی
طبق دستور پخت نوشتهشده بر روی بسته پاستا، آن را در قابلمه جاداری- كه حاوی آب جوش است- بریزید و بپزید. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و درپوشی رویش بگذارید تا گرم بماند. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و سس را به آن بیفزائید. اینك مواد را خوب هم بزنید و بلافاصله برای پذیرائی سر سفره ببرید.
روش تهیه سس گشنیز
سیر، گردو، گشنیز و جعفری را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا همه مواد خوب ریز شوند. همانطور كه دستگاه درحال كار كردن است، روغن را پیوسته و كمكم اضافه كنید. همچنین، پنیر پارمسان و كمی فلفل سیاه برای مزهدار كردن به آن بیفزائید تا همه مواد به خورد یكدیگر بروند و سس یكدستی به دست آید.
یادآوری: در زبان ایتالیائی فتوچینی (Fettuccine) به ماكارونی یا پاستای باریك میگویند كه البته كمی پهنتر از اسپاگتی است.