تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
مرغ، اسفناج، فلفل دلمهای، پنیر خامهای، پنیر گودا، ریحان، پودر سیر، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه هر ورق خمیر هزارلا را به 4 مربع تقسیم كنید تا به این ترتیب 8 مربع 12/5 سانتیمتری داشته باشید! حالا وسط هر خمیر مقداری از مواد میانی فراهم كرده بگذارید و لبههای خمیر را با مخلوط تخممرغ و آب مرطوب كنید.
سپس خمیر را به شكل مثلث تا كنید و لبههایش رابه كمك چنگال به هم بچسبانید. اكنون روی پیراشكیها نیز تخممرغ بمالید و در صورت دلخواه، پنیر پارمسان بپاشید. اینك روی پیراشكیها 2-3 شكاف كوچك ایجاد كنید و آنها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. آنگاه پیراشكیها را به مدت تقریبی 15-18 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا ترد و طلائی رنگ شوند.