Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

مافین کینوا و ژامبون

مافین کینوا و ژامبون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای10 عدد

ژامبون خرد کرده  100 گرم

جعفری ریز خرد کرده  1 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد کرده   2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان  50 گرم

تخم مرغ  2 عدد

کدو سبز رنده کرده   1 عدد متوسط

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر  به میزان لازم

کینوا خیس کرده  1 پیمانه

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

تمام مواد بجز کینوا را با هم مخلوط کنید.

آنگاه کینوا را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا قالب‌های مافین را چرب کرده و دو سوم قالب را از مایه پرکنید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به‌مدت 15-20 دقیقه بگذارید تا مافین بپزد.

بعد از اینکه مافین ها پخت اجازه دهید کمی سرد شود.

سپس از قالب جدا سازید و در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با سس دلخواه سرو نمائید.

در صورت دلخواه می‌توانید از سینه مرغ پخته و ریش کرده به‌جای ژامبون استفاده نمائید.

برچسب ها: غذای مللمافینآشپزباشیشور و شیرینمافین کینوا و ژامبونژامبون گوشتگوشت و مرغ تعداد بازديد: 835 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است