آشپزباشی- مرضیه مرشدی
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. آنگاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید.
سپس گوشت چرخكرده را با پیاز، نمك و فلفل مخلوط نمائید و از آن كوفته ریزه درست كنید و در روغن تفت دهید.
حالا سیر و زرشك را با كوفته ریزه مخلوط كنید.
اكنون تمرهندی را در قدری آب جوش حل كنید و بعد در صافی بریزید و این عصاره را به سبزی و مخلوط زرشك بیفزائید.
سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود و شكم مرغ را با این مخلوط پر كنید و شكاف آن را بدوزید.
حال اطراف مرغ را در روغن تفت دهید. و در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30- 45 دقیقه بپزید.
اینك مرغ را در دیس مناسبی بگذارید و با فلفل، گوجهفرنگی، كدو حلوائی و لیموی گریل كرده تزئین كنید.