آشپزباشی – مرضيه مرشدی
ابتدا گوشت، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، پودر تخم گشنیز، نیمی از زیره و نیمی از فلفل قرمز را در كاسهی بزرگی بریزید و آنها را كاملاً ورز دهید.
حالا هر بار از مخلوط به اندازهی یك قاشق سوپخوری بردارید و آن را به شكل توپهای كوچكی در آوردید. بعد ظرف مناسبی روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید.
اكنون كوفتهها را در آن سرخ كنید تا رنگ آنها قهوهای شود. سپس در تابهی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. گوجهفرنگی، زعفران، باقیمانده زیره و فلفل را بیفزائید و پس از جوش آمدن صبر كنید تا به مدت 15 دقیقه سس بپزد و گوجهفرنگی، نرم شود.
كوفته ریزهها را درون مخلوط گوجهفرنگی بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید، تا سس غلیظی حاصل شود. چاشنی مورد نظر خود را هم اضافه كنید.
اینك تخممرغها را بیفزائید و هم بزنید. در ظرف را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بپزد. مواد فراهمشده را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با گشنیز تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید تخم مرغها را به صورت نیمرو بپزید و روی خوراك را با آن تزئین كنید.