Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

گوشت قلقلی با تخم‌مرغ

گوشت قلقلی با تخم‌مرغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

سير له‌كرده 1 حبه

 

نعنا خردكرده يك‌چهارم پيمانه

 

گشنيز خردكرده 2 قاشق سوپخوري

 

پودر دارچين يك‌دوم قاشق چايخوري

 

پودر تخم گشنيز يك‌دوم قاشق چايخوري

 

پودر زيره 2 قاشق چايخوري

 

فلفل قرمز تند يك‌دوم قاشق چايخوري

 

روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري

 

پياز ريزخردكرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگي خردكرده 4 عدد

 

زعفران به ميزان لازم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

برگ گشنيز يك دوم پيمانه

آشپزباشی – مرضيه مرشدی

 

ابتدا گوشت، سیر، نعنا، گشنیز، دارچین، پودر تخم گشنیز، نیمی از زیره و نیمی از فلفل قرمز را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و آن‌ها را كاملاً ورز دهید.

حالا هر بار از مخلوط به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری بردارید و آن را به شكل توپ‌های كوچكی در آوردید. بعد ظرف مناسبی روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید.

 اكنون كوفته‌ها را در آن سرخ كنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. گوجه‌فرنگی، زعفران، باقی‌مانده‌ زیره و فلفل را  بیفزائید و پس از جوش آمدن صبر كنید تا به مدت 15 دقیقه سس بپزد و گوجه‌فرنگی، نرم شود.

كوفته‌ ریزه‌ها را درون مخلوط گوجه‌فرنگی بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید، تا سس غلیظی حاصل شود. چاشنی مورد نظر خود را هم اضافه كنید.

اینك تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید. در ظرف را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بپزد. مواد فراهم‌شده را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با گشنیز تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید تخم مرغ‌ها را به صورت نیمرو بپزید و روی خوراك را با آن تزئین كنید.

 

برچسب ها: آشپزباشیمرضيه مرشدیگوشت قلقلی با تخم‌مرغطرز تهیه گوشت قلقلیمواد اولیه گوشت قلقلیآموزش گوشت قلقلیدستور گوشت قلقلی تعداد بازديد: 1219 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است