روشتهیه
پياز و سير را در روغن زيتون تفت دهيد. فيله گوشت را اضافه كرده و كاملاً تفت دهيد، سپس نمك و ادويه مخلوط را افزوده و خوب تفت دهيد تا گوشت شاورما پخته شود. دقت کنید گوشت زياد خشك نشود. سپس بگذاريد تا خنك شود. سيبزميني آبپز را با تخممرغ، كره، نمك و فلفل سفيد با دستگاه غذاساز پوره كنيد. شاورمای گوشت را كف ظرف پيركس ريخته، سپس پوره سيبزميني را در قيف بریزید و در كنار شاورما شكل دهيد. ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا سيبزميني كمي طلايي شود. سپس با پياز خلالي و جعفري ميل كنيد.