گروه آشپزی
هر ورق خمیر فیلو را به 2 قسمت مساوی ببرید و از آن 8 مثلث درآورید. به این ترتیب در مجموع 32 تكه خمیر مثلثی شكل به دست میآید.
آنگاه روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حال تابه را از روی حرارت بردارید و برنج و نعنا را درون تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید.
اكنون هر بار قدری از مواد فراهمكرده در میان هر یك از خمیرها بگذارید، دو طرف خمیر را روی گوشت تا كنید و به طرف رأس مثلث رول كنید.
انتهای خمیر را با آب مرطوب كنید تا رولها باز نشوند. اینك رولها را در سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شوند.
آنگاه سس فلفل قرمز را با 3 قاشقسوپخوری، آبجوش مخلوط كنید و روی رولهای گوشت بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید. اكنون آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با سیر و ماست میل كنید.