آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و كره را در آن آب كنید سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد نمك، فلفل، ترخان و مرزه را اضافه كنید. حالا آرد را در آب حل سازید و به مواد بیفزائید و درِ تابه را بگذارید تا گوشت بپزد.
همینكه گوشت پخت، سیبزمینی، قارچ، باقلا، زعفران و آبلیمو را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. خوراك باید مزه تند داشته باشد. اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.
یادآوری: برای تهیه سیبزمینی توپی شكل، از وسیله مخصوص این كار كمك بگیرید.