آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا سیبزمینیها را خوب بشوئید، هر كدام را در فویل بپیچید و روی صفحهی توری، در طبقهی وسط فر - كه از قبل با دمای 250 درجهی سانتیگراد روشن كردهاید – به مدت نیم ساعت قرار دهید.
در این مدت، چند بار سیبزمینیها را بچرخانید.
سپس سیبزمینیها را از فر بیرون بیاورید و پس از خنك شدن، با قاشق كوچك توپی، قسمتهائی از آن را خالی كنید و یا از وسط، سیبزمینیها را نصف كنید و داخل آنها را خالی نمائید، بهطوریكه دیوارهها و كف آنها از نیمسانت كمتر نباشد.
اینك سیبزمینیها را در سینی چرب كردهی فر بچینید. نیمی از كره را روی حرارت آب كنید و با قلممو داخل سیبزمینیها بمالید و كمی هم نمك و فلفل بپاشید.
حالا تابهی مناسبی بردارید و باقیماندهی كره را در آن بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید. سیر را نیز بیفزائید، بوقلمون را داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید.
سپس نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را بیفزائید و كاملاً تفت دهید.
اكنون ذرت، قارچ، آبلیمو، پوست لیموی رندهكرده، رب گوجهفرنگی و سویاسس را به مخلوط فراهم كرده بیفزائید و در پایان، برگهای كرفس و نیمی از پنیر را اضافهكنید و همهی مواد را خوب مخلوط سازید.
حال از این مایه، داخل سیبزمینیها را پر كنید و روی آنها مقداری پنیر بپاشید. سینی دلمهها را به مدت 15 دقیقه، در طبقهی وسط فر (تاون) با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود و كمی برشته گردد.
این دلمه را، همراه با سس گوجهفرنگی میل نمائید.