آشپزباشی
قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید. روغن را در آن بریزید و بلدرچین را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. آنگاه پیاز را بیفزائید و پس از یكی دو دقیقه تفت دادن، نمك، فلفل، زعفران و آب را اضافه كنید و در قابلمه را بگذارید تا بلدرچین بپزد و آبش كشیده شود.
اكنون سس پرتقال را روی بلدرچین بریزید و در حدود 8 دقیقه دیگر آن را روی حرارت ملایم نگه دارید. اینك بلدرچین را درون پوسته پرتقال بگذارید، در ظرف مناسبی قرار دهید و سس رویش بریزید.
روش تهیه سس پرتقال
در تابه كوچكی، كره را آب كنید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آنگاه، آب پرتقال را بیفزائید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید. اینك خلال پرتقال و شكر را با آن مخلوط كنید. حالا سس آماده مصرف میباشد.