آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در تابهی مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.
سپس اسفناج، قارچ، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید آبش كشیده شود.
حالا سینهی مرغ را بین دو كیسهی نایلونی قرار دهید و با استیككوب بكوبید تا قدری پهن شود و رویشان نمك و فلفل بپاشید.
اكنون هربار قدری از مواد فراهمكرده روی سینهی مرغ بریزید و آن را رول كنید.
رولهای مرغ را در تخممرغ فرو برید و بعد در مخلوط خرده نان، پنیر و فلفل قرمز بغلتانید.
آنگاه رولها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.