تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
به كمك چنگال یا چاقو، سوراخهائی روی بادمجانها ایجاد كنید و آنها را 30-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، كبابی كنید. آنگاه بادمجانها را از فر درآورید و در صافی قرار دهید تا آب اضافیشان خارج شود. حالا همینكه بادمجان خنك شد، پوستش را بگیرید و با چنگال له كنید.
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود. سپس زردچوبه و سیر را بیفزائید و 2-3 دقیقه، تفت دهید. اكنون ترهفرنگی را نیز درون تابه بریزید و 5 دقیقه، تفت دهید تا نرم شود. آنگاه نمك، فلفل، گردو و جعفری را افزوده و مخلوط كنید و آن را درون ظرف مناسبی بریزید.
سپس تخممرغها، فلفل قرمز، آرد و نمك را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك قالب نسوزی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و مایهی كوكو را در آن بریزید. حلقههای گوجهفرنگی را رویش بچینید و اندكی نمك و فلفل بپاشید. اكنون روی قالب را با فویل بپوشانید و كوكو را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
پس از 20 دقیقه، فویل را از روی كوكو بردارید. تا روی آن هم برشته شود. اكنون كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.