آشپزباشی- فاطمه درویش
کف و دیواره ظرف مخصوص سوفله را به گنجایش 8 پیمانه (2 لیتر) با قدری کره چرب کنید و پنیر بپاشید. آنگاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. حالا آرد را بیفزائید و 1-2 دقیقه تفت دهید. اکنون شیر را کمکم بیفزائید.
نمک و فلفل را نیز به سس افزوده و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و زرده تخممرغها را یکییکی به سس بیفزائید و خوب مخلوط کنید و بعد ژامبون را اضافه نمائید.
سپس سفیده تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اینک آن را در دو مرحله، همراه با یک قاشق سوپخوری از پنیر به سس فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.
آنگاه مایه سوفله را درون ظرفها بریزید بهگونهایکه یک چهارم از سر ظرف سوفله خالی بماند. روی سوفله را با پشت قاشق صاف کنید و باقیمانده پنیر را رویش بپاشید.
اکنون ظرف را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و سوفله را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید.
یادآوری: سوفله را در همان ظرف که طبخ کردهاید، سر میز بیاورید و گرم میل کنید.