Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

خوراك فیله مرغ

خوراك فیله مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  100 گرم

 

پیازچه خلال كرده 200 گرم

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خلال كرده 400 گرم

 

قارچ ورقه كرده 400 گرم

 

فیله مرغ برش‌زده  700 گرم

 

نمك و فلفل سفید  به میزان لازم

 

آرد  2 قاشق سوپخوری

 

شیر  250 میلی‌لیتر

 

آب مرغ غلیظ  400 میلی‌لیتر

 

خامه  200 گرم

 

زعفران حل كرده غلیظ  1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم جهت تزئین

 

 خامه  50 گرم

 

جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه  2 ساقه

آشپزباشی

 

ابتدا كره را در تابه مناسبی روی اجاق ذوب كنید. پیازچه را اضافه كنید و 2 دقیقه تفت دهید تا سبك و نرم شود. حالا فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. اكنون قارچ و مرغ را افزوده و آن را، به مدت 8 دقیقه مرتب هم بزنید تا كمی طلائی رنگ شود. اینك نمك و فلفل را همراه با آرد مخلوط سازید و به شیر بیفزائید.

آب مرغ و مواد دیگر را با هم مخلوط نمائید، و درون تابه بریزید در تابه را ببندید، شعله را كم كنید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا خوراك جا بیفتد. سپس خامه و زعفران را بیفزائید و پس از مخلوط كردن، شعله را خاموش نمائید.

بعد غذا را در ظرف مناسبی بكشید، رویش را با خامه، جعفری و ساقه پیازچه تزئین كنید.

یادآوری: این خوراك را، با برنج یا نان می‌توانید میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیخوراك فیله مرغخوراک با مرغخوراک فیلهخوراک با فیله مرغروش تهیه خوراك فیله مرغمواد لازم خوراك فیله مرغ تعداد بازديد: 1663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است