آشپزباشی
ابتدا كره را در تابه مناسبی روی اجاق ذوب كنید. پیازچه را اضافه كنید و 2 دقیقه تفت دهید تا سبك و نرم شود. حالا فلفل دلمهای را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. اكنون قارچ و مرغ را افزوده و آن را، به مدت 8 دقیقه مرتب هم بزنید تا كمی طلائی رنگ شود. اینك نمك و فلفل را همراه با آرد مخلوط سازید و به شیر بیفزائید.
آب مرغ و مواد دیگر را با هم مخلوط نمائید، و درون تابه بریزید در تابه را ببندید، شعله را كم كنید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا خوراك جا بیفتد. سپس خامه و زعفران را بیفزائید و پس از مخلوط كردن، شعله را خاموش نمائید.
بعد غذا را در ظرف مناسبی بكشید، رویش را با خامه، جعفری و ساقه پیازچه تزئین كنید.
یادآوری: این خوراك را، با برنج یا نان میتوانید میل كنید.