Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

فیله غاز با سس سیر

فیله غاز با سس سیر

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی خردكرده 500 گرم

 

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ی غاز 700 گرم

 

كنسرو مارچوبه 1 قوطی

 

سیر خردكرده و برشته برای تزئین به میزان لازم

 

پیازچه‌ی خردكرده برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم سس

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

سركه‌ی سفید 50 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

خامه 300 میلی‌لیتر

 

پیازچه‌ی خردكرده 4 ساقه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا در ظرف مناسبی، سیب‌زمینی، فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید.

بعد آن‌ها را در سینی قرار دهید و با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، فر (تاون) بپزید تا طلائی رنگ شود.

آن‌گاه فیله‌‌ها را با كمی روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.

سپس آن‌ها را به صورت نوارهای 4 سانتیمتری برش بزنید و در كنار سیب‌زمینی قرار دهید تا برشته شود.

حالا در ظرف مناسبی، مارچوبه، فیله‌ی غاز و سیب‌زمینی را بچینید و با نیمی از پیازچه و سیر برشته بیارائید و همراه با سس، میل نمائید.

روش تهیه سس

سیر، سركه‌ی سفید، سس خردل، خامه، پیازچه، نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرسس سیرآشپزباشیآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانفیله غاز تعداد بازديد: 1306 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است