آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا در ظرف مناسبی، سیبزمینی، فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید.
بعد آنها را در سینی قرار دهید و با دمای 200 درجهی سانتیگراد، فر (تاون) بپزید تا طلائی رنگ شود.
آنگاه فیلهها را با كمی روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.
سپس آنها را به صورت نوارهای 4 سانتیمتری برش بزنید و در كنار سیبزمینی قرار دهید تا برشته شود.
حالا در ظرف مناسبی، مارچوبه، فیلهی غاز و سیبزمینی را بچینید و با نیمی از پیازچه و سیر برشته بیارائید و همراه با سس، میل نمائید.
روش تهیه سس
سیر، سركهی سفید، سس خردل، خامه، پیازچه، نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید تا صاف و یكدست شود.