آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پنیر خامهای، كرهی سرد و آرد را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در كیسهی نایلونی، قرار دهید و یك ساعت در یخچال بگذارید. آنگاه خمیر را روی سطح آردپاشیده باز كنید و دایرههائی به قطر 7 سانتیمتر، از آن ببرید.
به لبههای خمیر تخممرغ بمالید و هربار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید.
لبههای خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!
حال روی خمیرها تخممرغ بمالید و در سینی فر بچینید و در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 12-15 دقیقه یا تا زمانیكه پیراشكی طلائی رنگ شود، بپزید.
یادآوری: برای تهیهی مواد میانی؛ همهی مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط كنید.