Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

پیراشکی قارچ

پیراشکی قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

كره‌ی سرد 125 گرم

 

آرد 375 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

كره‌ی نرم 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

قارچ خردكرده 200 گرم

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پنیر خامه‌ای، كره‌ی سرد و آرد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كیسه‌ی نایلونی، قرار دهید و یك ساعت در یخچال بگذارید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آردپاشیده باز كنید و دایره‌هائی به قطر 7 سانتیمتر، از آن ببرید.

به لبه‌های خمیر تخم‌مرغ بمالید و هربار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید.

لبه‌های خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!

حال روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و در سینی فر بچینید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 12-15 دقیقه یا تا زمانیكه پیراشكی طلائی رنگ شود، بپزید.

یادآوری: برای تهیه‌ی مواد میانی؛ همه‌ی مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآموزش پیراشکیانواع پیراشکیمواد میانی پیراشکیپیراشکی قارچدستور پیراشکیخمیر پیراشکی تعداد بازديد: 1498 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است