آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا سیخهای چوبی را به مدت نیم ساعت در آب قرار دهید تا در هنگام استفاده نسوزند.
گوشت شترمرغ را به اندازهی دلخواه خرد كنید و كنار بگذارید.
حال ماست، سیر، پاپریكا، پودر زیرهی سبز، آبلیمو و تركیب سبزیها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
اكنون گوشت شترمرغ را به سیخ بكشید.
بعد با قلممو، نیمی از مایهی فراهمكرده را روی آنها بمالید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
سپس گوشت شترمرغ را روی آتش كباب كنید.