Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كباب شترمرغ با سس لیمو

كباب شترمرغ با سس لیمو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت شترمرغ 800 گرم

 

ماست 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

پاپریكا یك دوم قاشق چایخوری

 

پودر زیره‌ی سبز 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر اورگانو یك سوم قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا سیخ‌های چوبی را به مدت نیم ساعت در آب قرار دهید تا در هنگام استفاده نسوزند.

گوشت شترمرغ را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنید و كنار بگذارید.

حال ماست، سیر، پاپریكا، پودر زیره‌ی سبز، آبلیمو و تركیب سبزی‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

اكنون گوشت شترمرغ را به سیخ بكشید.

بعد با قلم‌مو، نیمی از مایه‌ی فراهم‌كرده را روی آن‌ها بمالید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

سپس گوشت شترمرغ را روی آتش كباب كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابآشپزباشیكباب شترمرغآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانسس لیموگوشت شتر مرغ تعداد بازديد: 1230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است