تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
شیر، شكر و مایه خمیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سفیده تخممرغ، روغن و كره را به آن بیفزائید. سپس مخلوط آرد و نمك را كمكم درون مایه فراهم كرده بریزید تا خمیر مناسبی بدست آید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.
اكنون خمیر را نصف كنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به اندازه تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید. نیمی از پنیر را رویش بپاشید و نیمی از مواد میانی را روی آن بریزید و صاف كنید.
حالا خمیر را رول كنید و به عرض دو سانتیمتر ببرید. اكنون آنها را در سینی چربكرده بچینید و 20 دقیقه استراحت دهید. آنگاه روی خمیرها را با مواد رویه زرین كنید و كنجد بپاشید.
باقیمانده خمیر را نیز به همین ترتیب آماده كنید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه پیراشكیها را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر، فلفل دلمهای و مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا نمك و رب گوجهفرنگی را اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. اكنون بگذارید این مخلوط خنك شود.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.