آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در ظرف مناسبی روی حرار ت اجاق آب کنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلای شود.
حالا مر غ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس قارچ را افزوده و پس از 5 دقیقه عصاره، آب و نمک را اضافه کنید.
اینک ریزوتو را که از یکساعت قبل خیس کردهاید به مواد افزوده، مخلوط نمائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر و جذب شود.
حالا جعفری را اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کاملا جذب شد ریزوتو را به مدت 30 دقیقه دم کنید.
اکنون در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پنیر پارمسان بیارائید.