Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

ریزوتوی مرغ و قارچ

ریزوتوی  مرغ و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره  50 گرم

پیاز خرد کرده 1 عدد درشت

فیله مرغ خر کرده 250 گرم

قارچ خرد کرده  200 گرم

پودر عصاره مرغ 1 قاشق سوپخوری

آب گرم 3 پیمانه

نمک به میزان لازم

برنج ریزوتو   300 گرم

جعفری خرد کرده  3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره را در ظرف مناسبی روی حرار ت اجاق آب کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلای شود.

حالا مر غ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس قارچ را افزوده و پس از 5 دقیقه عصاره‌، آب و نمک را اضافه کنید.

اینک ریزوتو را که از یکساعت قبل خیس کرده‌اید به مواد افزوده، مخلوط نمائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر و جذب شود.

حالا جعفری را اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کاملا جذب شد ریزوتو را به مدت 30 دقیقه دم کنید.

اکنون در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پنیر پارمسان بیارائید.

برچسب ها: آشپزی مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشریزوتوی مرغ و قارچطرز تهیه ریزوتومواد لازم برای تهیه ریزوتوی مرغ و قارچ تعداد بازديد: 911 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است