گروه آشپزی
5 عدد قالب تارتلت را به قطر 12 سانتیمتر با كره چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه خمیر را به ضخامت نیمسانتیمتر روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگر به قطر 10سانتیمتر دایرههائی از آن ببرید.
حالا روی خمیرها را با چنگال سوراخ كنید و در سینی دارای كاغذ روغنی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارید تا سرد شود.
اكنون در هر یك از قالبها دو حلقه پیاز بگذارید و بعد سیبزمینیهای ورقه كرده را روی پیازها بچینید به گونهای كه لبه ورقههای سیبزمینی قدری روی هم قرار بگیرند و كاملاً روی پیاز را بپوشاند.
سپس روی سیبزمینیها نمك و فلفل بپاشید و خمیر سردشده را رویشان قرار دهید. اینك تارتاتین را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه روی خمیر طلائی رنگ شود، بپزید.
آنگاه تارتاتین را روی ظرف مناسب پذیرائی برگردانید، رویشان سس بالزامیك بریزید و همچنان كه گرم است میل كنید.
روش تهیه سس بالزامیك: سركه بالزامیك و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا قدری غلیظ شود.