Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

تخم‌مرغ جیبی با میگو

تخم‌مرغ جیبی با میگو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم مرغ آبپز و سفت  8 عدد

 

میگوی پخته و خردكرده 200 گرم

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع برای سرخ كردن  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه مایه سوخاری

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آب  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی

 

تخم مرغ‌ها را از وسط نصف كنید و زرده‌ها را از سفیده‌ها جدا نمائید. آنگاه زرده‌های پخته را در كاسه‌ای بریزید و به كمك چنگال له كنید. سپس میگو، گوشت، خامه،‌ گشنیز و سُس را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا این مخلوط را به 16 قسمت مساوی تقسیم نمائید و به شكل تخم مرغ درآورید.

اكنون آن را درون سفیده‌های تخم مرغ قرار دهید، رویش را بپوشانید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر یك از آنها را درون مایه سوخاری فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید تا بپزند و طلائی‌رنگ شوند.

اینك تخم مرغ ها را روی كاغذ هوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. بعد آنها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

روش تهیه مایه سوخاری: آرد، بیكینگ‌پودر و شكر را در كاسه‌ای بریزید. آن‌گاه به‌تدریج روغن و آب را بیفزائید تا مایه صافی بدست آید. سپس رویش را بپوشانید و 20 دقیقه كنار بگذارید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیتخم‌مرغ جیبی با میگوروش تهیه تخم مرغ جیبیتخم مرغ جیبیتخم مرغ با میگوآموزش تخم جیبی تعداد بازديد: 1148 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است