آشپزباشی
تخم مرغها را از وسط نصف كنید و زردهها را از سفیدهها جدا نمائید. آنگاه زردههای پخته را در كاسهای بریزید و به كمك چنگال له كنید. سپس میگو، گوشت، خامه، گشنیز و سُس را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا این مخلوط را به 16 قسمت مساوی تقسیم نمائید و به شكل تخم مرغ درآورید.
اكنون آن را درون سفیدههای تخم مرغ قرار دهید، رویش را بپوشانید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر یك از آنها را درون مایه سوخاری فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید تا بپزند و طلائیرنگ شوند.
اینك تخم مرغ ها را روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. بعد آنها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه سوخاری: آرد، بیكینگپودر و شكر را در كاسهای بریزید. آنگاه بهتدریج روغن و آب را بیفزائید تا مایه صافی بدست آید. سپس رویش را بپوشانید و 20 دقیقه كنار بگذارید تا آماده مصرف شود.