آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا بوقلمون را در كاسهی مناسبی ریشریش كنید. بعد كلیهی مواد را در كاسه بریزید و در پایان، تخممرغها را بیفزائید و خوب مخلوط سازید.
حالا ماهیتابهی مناسبی انتخابكنید، روی حرارت اجاق قرار دهید و روغن را در آن كاملاً داغ كنید.
اكنون مایهی كوكو را در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق، صاف كنید.
اینك درِ تابه را ببندید تا با حرارت ملایم یك طرف كوكو برشته شود. آنگاه كوكو را برگردانید و بگذارید طرف دیگرش هم برشته شود.
حالا كوكو را در ظرف مناسب برگردانید و پس از برش دادن آن، میل نمائید.