Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

آش هویج و جو

آش هویج و جو

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 80 گرم

 

بلغور جو 100 گرم

 

هویج ریز خرد كرده 2 عدد

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گوشت چرخ كرده 200 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

كشك 1-1/5 پیمانه (250-375 میلی‌لیتر)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش

 

نخود و بلغور را از شب قبل بخیسانید و هر كدام را جداگانه بپزید. آن‌گاه هویج را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. بلغور و نخود را بیفزائید و آش را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و لعاب بیندازد.

سپس در تابه‌ مناسبی،‌ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید، پیازداغ و زردچوبه را به آن بیفزائید و 30 ثانیه روی حرارت ملایم، هم بزنید. حالا پیازداغ را همراه با نمك و فلفل، درون آش بریزید.

در این میان، گوشت، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه از مایه‌ فراهم كرده، كوفته قلقلی‌ بسازید و در روغن تفت دهید. سپس آن را به آش بیفزائید.

اینك كشك را درون آش بریزید و شعله‌ی اجاق را خاموش كنید. آش را هم بزنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید. حالا آش را با نعناداغ و پیازداغ بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشانواع آشآشپزی با هویجآش هویج و جوآش هویجآش جومواد اولیه آش تعداد بازديد: 1527 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است