تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش
نخود و بلغور را از شب قبل بخیسانید و هر كدام را جداگانه بپزید. آنگاه هویج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. بلغور و نخود را بیفزائید و آش را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و لعاب بیندازد.
سپس در تابه مناسبی، 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید، پیازداغ و زردچوبه را به آن بیفزائید و 30 ثانیه روی حرارت ملایم، هم بزنید. حالا پیازداغ را همراه با نمك و فلفل، درون آش بریزید.
در این میان، گوشت، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آنگاه از مایه فراهم كرده، كوفته قلقلی بسازید و در روغن تفت دهید. سپس آن را به آش بیفزائید.
اینك كشك را درون آش بریزید و شعلهی اجاق را خاموش كنید. آش را هم بزنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید. حالا آش را با نعناداغ و پیازداغ بیارائید و میل كنید.