آشپزباشی- ایران کوهستانی
سیبزمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و حلقهای خرد كنید.
آنگاه قارچ را در روغن زیتون تفت دهید، برگ بو را بیفزائید و صبر كنید تا آب قارچ كاملاً كشیده شود.
حالا فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید و ظرف نسوز مناسبی را چرب نمائید.
اكنون سیبزمینیها و قارچ را بهصورت لایه لایه در ظرف بچینید و مخلوط خامه، شیر، نمك، فلفل، سس خردل، سیر و جعفری را رویش بریزید و پنیر بپاشید.
اینك گراتن را به مدت 30-40 دقیقه در فر بپزید تا رویش طلائی رنگ شود.
گراتن را با همان ظرف سر میز ببرید.