تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
ماهی را در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود. آنگاه تكههای ماهی را در مخلوط تخممرغ و آب بغلتانید و پس از آن در مخلوط خرده نان، سیر، جعفری و گشنیز قرار دهید تا كاملاً با این مواد پوشیده شود.
سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و دو طرف ماهی را در روغن سرخ كنید تا برشته و طلائی رنگ شود.
حالا ماهی را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس مایونز لیموئی میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سس مایونز لیموئی با طعم خردل؛ همه مواد را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.