آشپزباشی- انسیه حافظی گل
گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود.
آنگاه با دست مرطوب هر بار گلولهای به اندازهی یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و بعد حفرهای در آن ایجاد كنید.
حال قدری از مایهی میانی در آن بگذارید و دوباره كوفته را به شكل توپ درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید. كوفتهها را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.
اینك پیازداغ، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و قدری تفت دهید.
سپس آب گوجهفرنگی و 2 پیمانه آب به آن بیفزائید و بگذارید سس بجوشد و قدری غلیظ شود.
اكنون كوفتهها را در این سس بیندازید و پس از 5 دقیقه، كوفتهها را زیر و رو كنید و با حرارت ملایم، به مدت 45-60 دقیقه بپزید.
یادآوری1: بهتر است گوشت دو بار چرخ شود.
یادآوری 2: در ایرلند در سال نو این غذا تهیه میشود.
معمولاً داخل یكی از كوفتهها سكه یا نشانی قرار داده میشود و هنگام میل كردن غذا یكی از افراد خانواده كوفتهی سكهدار را برمیدارد كه ایرلندیها معتقدند این شخص سالی توأم با شانس و موفقیت خواهد داشت.