Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

كوفته شانس

كوفته شانس

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

پیاز رنده كرده و آبگرفته 1 عدد

 

سبزی ریز خردكرده* 1 پیمانه

 

برنج آبكش كرده 1 پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه به میزان لازم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد سوخاری به میزان لازم

 

پیازداغ 2 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع به میزان لازم

 

آب گوجه‌فرنگی 500 میلی‌لیتر

 

*(مرزه، جعفری، گشنیز و ریحان)

 

مواد لازم میانی

 

پیاز سرخكرده 2 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- انسیه حافظی گل

 

گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود.

آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه‌‌ی یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و بعد حفره‌ای در آن ایجاد كنید.

حال قدری از مایه‌ی میانی در آن بگذارید و دوباره كوفته را به شكل توپ درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید. كوفته‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.

اینك پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و قدری تفت دهید.

سپس آب گوجه‌فرنگی و 2 پیمانه آب به آن بیفزائید و بگذارید سس بجوشد و قدری غلیظ شود.

اكنون كوفته‌ها را در این سس بیندازید و پس از 5 دقیقه، كوفته‌ها را زیر و رو كنید و با حرارت ملایم، به مدت 45-60 دقیقه بپزید.

یادآوری1: بهتر است گوشت دو بار چرخ شود.

یادآوری 2: در ایرلند در سال نو این غذا تهیه می‌شود.

معمولاً داخل یكی از كوفته‌ها سكه یا نشانی قرار داده می‌شود و هنگام میل كردن غذا یكی از افراد خانواده كوفته‌ی سكه‌دار را برمی‌دارد كه ایرلندی‌ها معتقدند این شخص سالی توأم با شانس و موفقیت خواهد داشت.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش کوفتهآشپزباشیكوفته شانسدستور کوفتهآشپزی ایرلندی تعداد بازديد: 1608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است