تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
گوشت، خرده نان، رزماری، پوست لیمو، قرص عصاره پودر كرده، پودر سیر و تخممرغ را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آنگاه از این مخلوط 24 عدد كوفته بسازید.
حالا ترهفرنگیها را به 12 تكه 2 سانتیمتری ببرید و همراه با كوفتههای گوشت، بهطور یك در میان به سیخهای چوبی بكشید و روی منقل كباب كنید. حالا كبابها را برای پذیرائی در بشقاب بگذارید و با هوموس میل كنید.
روش تهیه هوموس: همه مواد را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا هوموس صاف و یكدست شود.