Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 18 آبان 1403 - 17:57

كباب كوبیده با تره فرنگی و هوموس

كباب كوبیده با تره فرنگی و هوموس

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت گوساله چرخكرده 500 گرم

 

خرده نان  1 پیمانه (70 گرم)

 

رزماری 1 قاشق چایخوری

 

پوست لیمو رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

قرص عصاره بره 2 عدد

 

پودر سیر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

تره‌فرنگی 200 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پاپریكا یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه هوموس

 

نخود پخته 300 گرم

 

سیر له كرده 1 حبه

 

روغن زیتون یك‌دوم پیمانه  (125 میلی‌لیتر)

 

آبلیمو یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

ارده  یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

گوشت، خرده نان، رزماری، پوست لیمو، قرص عصاره پودر كرده، پودر سیر و تخم‌مرغ را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آن‌گاه از این مخلوط 24 عدد كوفته بسازید.

حالا تره‌فرنگی‌ها را به 12 تكه 2 سانتیمتری ببرید و همراه با كوفته‌های گوشت، به‌طور یك در میان به سیخ‌های چوبی بكشید و روی منقل كباب كنید. حالا كباب‌ها را برای پذیرائی در بشقاب بگذارید و با هوموس میل كنید.

روش تهیه هوموس: همه مواد را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا هوموس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش کبابانواع کبابكباب كوبیدهكباب با تره فرنگیكباب با هوموسطرز تهیه کباب تعداد بازديد: 1649 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است