آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا آرد را با نمك و فلفل مخلوط كنید. فیلهها را در آرد بغلتانید و در نیمی از كره تفت دهید و كنار بگذارید.
آنگاه در ظرف مناسبی، باقیماندهی كره را روی اجاق آب كنید. پیازچه و زنجفیل را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
سپس انبه و پودر كاری را بیفزائید و به مدت یك دقیقه تفت دهید.
سپس آب مرغ را اضافه نمائید و حرارت اجاق را زیاد كنید تا بجوشد.
اینك ماست و مرغ سرخ كرده را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جابیفتد.
حالا خورش آماده را درون ظرف بریزید و با پودر نارگیل و نعنا، تزئین نمائید.