آشپزباشی- ایران کوهستانی
اطراف نان را بگیرید و نان را در شیر بخیسانید.
آنگاه تخممرغ، پیاز، نمك، فلفل، مرغ و نان خیسانده را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط راخوب ورز دهید.
حالا از این مایه توپهای كوچكی تهیه كنید و آنها را در روغن تفت دهید.
سپس كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید و آب مرغ را اضافه كنید.
اكنون آن را بجوشانید و بعد قارچ، جعفری و توپها را به آن بیفزائید و به مدت 30 دقیقه، بپزید.
حال خامه را به سس اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه با پاستا میل كنید.