آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در تابۀ مناسبی روغن زیتون را گرم کنید.
آن گاه پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
بادمجان و کدو را نیز بیفزائید و قدری تفت دهید.
سپس گوجه ها، سرکه و سیر را هم افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن شعله را خاموش کنید و سبزیجات تفت داده را کنار بگذارید.
حال کوسکوس را به مدت 5 دقیقه در آب مرغ خیسانده و بعد آبکشی کنید و همراه با پنیر، ریحان، نمک و فلفل مخلوط کنید.
اینک هر بار مقداری از مخلوط فراهم کرده را در رینگ ریخته و فشرده کنید و در کره سرخ نمائید.
اکنون کیک کوسکوس سرخکرده را همراه با سبزیجات فراهم کرده در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و سرو نمائید.