آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روش تهیه برنج
ابتدا برنج را بشوئید و با آب جوش به مدت 30 دقیقه بخیسانید. آنگاه برنج را در صافی بریزید. حالا قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید و كره را در آن آب كنید. اینك دارچین، هل، میخك و فلفل را به مدت 1دقیقه تفت دهید. سپس برنج را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
حالا پس از افزودن نمك و آب، مواد را هم بزنید. اینك درِ قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم كنید و به مدت 30 دقیقه بپزید. اكنون برنج آماده پذیرائی میباشد. آن را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با خورش میل كنید.
روش تهیه خورش
ابتدا در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، پیاز را در آن قدری تفت دهید تا سبك شود. حالا لوبیا را بیفزائید و چند دقیقه دیگر آن را تفت دهید. اینك سیب زمینی، قارچ و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه دیگر مواد را با حرارت متوسط تفت دهید.
در نهایت، گوجهفرنگی را بیفزائید و با حرارت ملایم خورش را بپزید. در این هنگام در تابه مناسبی روغن اضافی را بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر، دارچین، زنجفیل،
پودر كاری، پودر گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، نمك و فلفل را قدری تفت دهید و به خورش اضافه كنید. در پایان، گشنیز را بیفزائید و مخلوط نمائید.حالا خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و از خود پذیرائی نمائید.