آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا سبزی كوكو را آماده كنید. بعد همراه با تخم مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه، در كاسهی مناسبی مخلوط نمائید.
آنگاه در تابهی مناسب قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایهی كوكو را درونش بریزید و سطح آن را صاف نمائید.
حرارت را ملایم كنید و درِ تابه را ببندید تا كوكو كمی پخته شود.
اینك سیبزمینی، تخم مرغ، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط نمائید، بر سطح كوكوسبزی بریزید و روی آن را صاف كنید و مجدداً درِ تابه را بگذارید تا كوكوسیبزمینی هم پخته شود.
اكنون كاغذ آلومینیوم را روی سطح میز باز كنید، كوكوی دورنگ را رویش قرار دهید.
آنگاه گوشت، پیاز، نمك و فلفل را روی حرارت سرخ كنید و رب گوجهفرنگی را بیفزائید.
2 دقیقهی دیگر تفت دهید و بر سطح كوكو بریزید. رویش را صاف كنید، دو عدد هویج پخته را رویش قرار دهید، مانند رولت آن را رول كنید و درون فویل بپیچید، دو سر آن را محكم ببندید و در سینی فر قرار دهید.
اكنون آن را در طبقهی وسط با حرارت 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه بپزید، آنگاه از فر خارج كنید.
پس از آنكه كمی خنك شد، از فویل دربیاورید و برش بزنید. حالا با سبزیهای پخته در دیس بیارائید.