آشپزباشی- ایران کوهستانی
خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت دو نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر هفت و نیم سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید و درون قالبهای چربکرده مافین بگذارید. آنگاه وسط خمیرها را گود کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد میانی فراهم کرده، درون هر کدام بگذارید و پنیر موزارلا بپاشید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و مافینها را به مدت تقریبی 15-17 دقیقه بپزید. اکنون آنها را از فر درآورید و پس از خنک شدن، از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه اسفناج و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا اسفناج خنک شود.
حالا اسفناج را همراه با بقیه مواد لازم در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.