آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. پوست بادمجان را بگیرید، حلقه حلقه خرد كنید و رویش مقداری نمك بپاشید تا مزهدار شود. پس از نیم ساعت، بادمجانها را در روغن سرخ كنید. سپس فیله مرغ را با 3 قاشق سوپخوری روغن و كمی نمك، تفت دهید.
آنگاه قارچ و سیر را بیفزائید و مخلوط را 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اكنون دركاسه مناسبی، زردههای تخممرغ، ماست، زعفران و كمی نمك را خوب مخلوط نمائید، یك دوم پیمانه روغن هم بیفزائید و برنج را با آن مخلوط كنید. بعد كف ظرف نسوزی را چرب نمائید، نیمی از برنج را در آن بریزید و صاف كنید.
حالا بادمجان، مرغ و قارچ را روی برنج بگذارید و خلال پسته بپاشید. سپس باقیمانده برنج را رویش بریزید و آن را با پشت قاشق كمی بفشارید.
بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن روی آن بدهید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. اینك تهچین را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 1/5 ساعت بپزید تا دم بكشد و تهدیگش طلائی رنگ شود.