آشپزباشی - آرزو مقدم
آب، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید تا مایه خمیر عمل آید.
آنگاه شیر، کره، نمک و پودر سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد را بتدریج اضافه کنید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس روی سطح میز کار قدری آرد بپاشید و خمیر را 5 دقیقه ورز دهید.
اینک کاسه مناسبی را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی آن را با هوله مرطوبی بپوشانید و یکساعت و نیم در فضای آشپزخانه استراحت دهید.
روش تهیه مایه میانی: تابه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید و قدری روغن در آن بریزید.
آنگاه گوشت، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را بیفزائید و پیوسته هم بزنید. تا گوشت پخته و تفت داده شود.
حالا فلفل دلمهای و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجهفرنگی، پیاز و ژامبون را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
اکنون صبر کنید تا مواد قدری خنک شود بعد پنیر را اضافه کرده و مخلوط نمائید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و با کاتر قالب بزنید.
سپس چوب بستنی را روی خمیر بگذارید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید و خمیر دوم را رویش قرار دهید و لبههای آن را با چنگال بفشارید.
اینک پیتزا را در سینی چرب کرده قرار دهید و از مخلوط شیر و روغن رویش بمالید و یکربع استراحت دهید.
سپس در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه پیتزا را بپزید.