Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

دیپ پنیر با نان

دیپ پنیر با نان

shooroshirin1

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

بادام آسیاب كرده 50 گرم

 

ریحان، شاهی، ترخون خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیمو رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

نان لواش 1-2 عدد

 

كره 25 گرم

 

پاپریكا به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

پنیر خامه‌ای، بادام، سبزی و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و مایه‌ی فراهم كرده را در یخچال قرار دهید.

حال نان‌های لواش را به اندازه‌ی 6×8 سانتیمتر ببرید، رویشان كره بمالید و اندكی پاپریكا بپاشید. سپس آنها را لوله كنید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر گرم كرده با دمای 140 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه نان‌ها را برشته كنید، اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و با نان‌های برشته بیارائید.

می‌توانید نان را به شكل دلخواه همچون مثلث، دایره و قلب ببرید.

برچسب ها: انواع دیپآموزش دیپدیپ پنیردیپ با نـــــانطرز تهیه دیپمواد اولیه دیپ تعداد بازديد: 1684 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است