تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
پنیر خامهای، بادام، سبزی و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و مایهی فراهم كرده را در یخچال قرار دهید.
حال نانهای لواش را به اندازهی 6×8 سانتیمتر ببرید، رویشان كره بمالید و اندكی پاپریكا بپاشید. سپس آنها را لوله كنید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 140 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه نانها را برشته كنید، اكنون مایهی فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و با نانهای برشته بیارائید.
میتوانید نان را به شكل دلخواه همچون مثلث، دایره و قلب ببرید.