Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

رولت ماهی

رولت ماهی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماهی قزل آلا  800 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

قارچ خردكرده  200 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده  1 عدد

 

كره  60 گرم

 

سیر  2 حبه

 

آبلیمو  یك دوم پیمانه

 

سویاسس  3 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلا  200 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

آرد سفید  به مقدار لازم

 

آرد سوخاری  به مقدار لازم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا استخوان و تیغ ماهی را جدا كنید. آن‌گاه ماهی را بین دو قطعه كاغذ روغنی قرار دهید، با بیفتك كوب بكوبید و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. قارچ و فلفل را با كره تفت دهید و سیر له‌كرده را بیفزائید. حالا آبلیمو، نمك و فلفل، و سپس سویاسس را اضافه كنید. اكنون مواد را روی فیله ماهی بریزید، رویش پنیر بپاشید و آن را رول كنید.

حالا فیله رول‌كرده را، ابتدا در آرد بعد در تخم‌مرغ زده شده، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این كار را دوباره تكرار كنید. در پایان، آن را در روغن فراوان سرخ نمائید.  

 

برچسب ها: آموزش آشپزیرولت با ماهیآشپزباشیرولت ماهیروش تهیه رولت ماهیمواد لازم رولت ماهی تعداد بازديد: 3353 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است