آشپزباشی
ابتدا استخوان و تیغ ماهی را جدا كنید. آنگاه ماهی را بین دو قطعه كاغذ روغنی قرار دهید، با بیفتك كوب بكوبید و با نمك و فلفل مزهدار كنید. قارچ و فلفل را با كره تفت دهید و سیر لهكرده را بیفزائید. حالا آبلیمو، نمك و فلفل، و سپس سویاسس را اضافه كنید. اكنون مواد را روی فیله ماهی بریزید، رویش پنیر بپاشید و آن را رول كنید.
حالا فیله رولكرده را، ابتدا در آرد بعد در تخممرغ زده شده، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این كار را دوباره تكرار كنید. در پایان، آن را در روغن فراوان سرخ نمائید.