تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سینه بوقلمون را روی تخته آشپزخانه بگذارید و قسمتهای ضخیم آن را به کمک چاقوی تیزی شکاف بزنید تا ضخامت یکسانی داشته باشد. آنگاه رویش را با استیک کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در مخلوط روغن زیتون، نمک و فلفل بخوابانید.
حالا روی بوقلمون را با زیتون بپوشانید و آن را رول کنید و در فویل قرار دهید. اکنون آن را در کاغذ روغنی بپیچید و در سینی فر بگذارید. رولت بوقلمون را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه رولت بوقلمون را از فویل درآورید و رویش کره آبکرده و زعفران بمالید. سپس آن را در فر زیر گریل بگذارید تا برشته شود. حالا رولت بوقلمون را ورقهای برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید این رولت را با سس پستو میل کنید.