آشپزباشی
ابتدا ماكارونی را با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید. آنگاه كف و اطراف یك قالب مخصوص سوفله را با ظرفیت یكدوم لیتر، با قدری از كره چرب كنید و نان كوبیده بپاشید. حالا در تابه مناسبی، باقیمانده كره را بریزید و روی اجاق آب كنید، آرد و پاپریكا را در آن تفت دهید، شیر را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بعد از 1 دقیقه، نمك، فلفل و پنیرها را به سس اضافه كنید. اكنون سس را با ماكارونی مخلوط نمائید. اینك زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا كنید. زردهها را بزنید تا غلیظ شود بعد به آرامی با ماكارونی مخلوط كنید.
سفیدهها را نیز هم بزنید تا فرم بگیرد و خیلی آرام به مخلوط ماكارونی بیفزائید و داخل قالب بریزید. اینك مخلوط را در فر (تاون) گرمشده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا رویه آن طلائیرنگ شود.