آشپزباشی- ماه منیر نوری
پنیر و پیازچه را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه كره و خردل را در كاسهی دیگری بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
حالا مخلوط پنیر را روی سه تكه از نانهای سفید بمالید و برشهای خیار را روی آن بگذارید.
بعد قدری از مخلوط كره روی نانهای جو بمالید و برشهای گوشت را روی آن قرار دهید.
اكنون نانهای جو را روی باقیماندهی نانهای سفید قرار دهید، و آنها را روی لایهی قبلی نانهای سفید بگذارید.
اطراف نانها را بگیرید و هر یك را دو قسمت كنید و ببرید. سپس هر نیمه را نیز چهار قسمت نمائید.
اینك ساندویچها را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید از دو لایه نان استفاده كنید و آنها را به شكل مثلث ببرید.
نكتهی خواندنی
خیار حاوی مولیبدن، پیشساز ویتامین A، منگنز، فولات، تریپتوفان میباشد.
به دلیل آب فراوانی كه در خیار وجود دارد مصرف آن در آب و هوای گرم دلچسب است.