آشپزباشی- فاطمه درویش
میگو و ماهی را همراه با سیبزمینی در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
آنگاه پیازچه، ترخون، زردچوبه، نمك و یكی از تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس مایهی فراهمكرده را نیمساعت در یخچال نگه دارید. حال هر بار به اندازهی نارنگی از مایه بردارید و در دست گرد كنید.
ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ همزدهی باقیمانده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.
اینك كتلتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید، و با سس و میگو بیارائید و میل كنید.
روش تهیهی سس
همهی مواد را در شیشهی دردار بریزید و درش را محكم ببندید و تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.
یادآوری1: برای پخت میگو؛ آب را جوش آورید. كمی نمك، سركه و چند حبه سیر در آن بیندازید و میگوها را به مدت 2 دقیقه در آب بپزید.
یادآوری2: ماهی را با كمی آبلیمو و یك عدد پیاز ورقهای خرد كرده بخارپز كنید.