آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پوست بادمجانهای كبابی را بگیرید و ریز خرد كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه، پیاز سرخكرده، سیر، تخممرغها و گردو را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
سپس در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایهی كوكو را درون تابه بریزید و صاف كنید.
در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم كوكو را بپزید. همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود.
اینك كوكو را در ظرف مناسبی قراردهید و با گوجهفرنگی و لیموترش بیارائید.
نكات مهم
كبابی كردن بادمجان راههای زیادی دارد یكی از این راهها این است كه بادمجان را خوب بشوئید، روی صفحه فلزی كبابپز بچینید، دستگاه را با حرارت متوسط روشن كنید تا بادمجان كباب شود.
در این فاصله چندینبار بادمجان را زیرورو كنید وقتی همه اطراف آن كبابی شد و پوستش كاملا سیاه شد. آن را در سینی قرار دهید تا خنك شود.
حالا همهی قسمتهای سوخته را جدا كنید. برای این كار میتوانید از اجاقگاز و یا فر هم به همین ترتیب استفاده كنید اگر هنگام كبابی كردن، چند شیار در بادمجان ایجاد كنید، زودتر به نتیجه خواهید رسید.
اگر از بادمجانهای ریز هم استفاده كنید زودتر مغزپخت میشوند.
بعد از كبابی كردن میتوانید بادمجان را در كیسه فریزر قرار دهید در كیسه را محكم ببندید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید در این صورت پوست سوختهی بادمجان راحتتر جدا میشود.